غرفه Deep Cool
البته این شرکت هم چینی هست، ولی تازه نفس و جویای نام (همچنین بازار) در عرصه کولینگ
یادم میاد چند مدت قبل یه نمایش گاه گذاشته بود ومحصولاتش رو معرفی کرد ولی این محصولات که توی نمایشگاه GITEX نمایش داده بود خیلی جدید هست و تا دیروز و یا پریروز که من توی یکی از سایت های خارجی خبر فقط گذاشتن رو بیشتر جایی ندیدم.
IMG_0120..jpg
هر چند که من از این میز های الکی زیر لپتاپ ها خوشم نمیاد برای اولین بار از این خوشم اومد!
دارای جنسی بسار مناسب و سبک
که در زیرش که من عکس نگرفتم دوتا فن 120 میلیمتری نصب شدن که بی صدا هستن
IMG_0121..jpg
البته من سعی کردم اطلاعاتی رو در مورد این شرکت از کسایی که اونجا حضور داشتن کسب کنم که به علت اخلاق بد و یکم زبان نفهمی بی خیال شدم
و البته دستگاه کپی این شرکت به هم راه کمی خلاقیت محصولات جالبی رو به نمایش گذاشته بود
IMG_0125..jpg
model: ICEedge 400xt
که می شد دوتا فن 120 در طرفین قرار بدن 400 FS هم بود که سایز کوچیک تری داشت و می شد دوتا فن 90 میلیمتری روش قرار داد، هر دو نوع همه مشخصات ظاهری یکسان داشتن.
پرولیماتک که یکم ناشناخته هست که یادتونه، مدل ارماگدون! حالا با ظاهری متفاوت :دی
IMG_0126..jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Model:ICE matrix 400
وحالا خلاقیت چینی ها :دی
IMG_0127..jpg
Model: ICE wind
این مدل هم fs هم هست که در سایز کوچیکتر هست و با قیمتی مناسب تر
ونموکس اکس که یادتون هست!
IMG_0128..jpg
این رو مدلش رو پیدا نکردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل هم زیبا به نظر می رسید ولی باز کپی به نظر می رسید
این هم همون کولر بالایی بود ولی با لایه ای از نیکل
کولر های VGA خوبی هم داشتن که البته باز کپی و نوآری چیز جالبی با هم شده بود
این کولر چون که هنوز یک نمونه اولیه بود چیزی در مورد مدلش نگفتن ولی یه مودل پایین تر که بجای 6 هیت پایپ 4 هیت پایپ داشت V4600 نام داشت
Bookmarks